Forlystelsesparken Bakken er et populært sted for familier, par og grupper og blandt venner. Som verdens ældste forlystelsespark er Bakkens lukning og især åbning blevet til en traditionsrig begivenhed, som mange møder op til. Men har du styr på, hvornår det er?

I denne artikel kan du læse, hvornår Bakken åbner – og hvornår den lukker igen.

Dyrehavsbakken – i daglig tale kaldet “Bakken” – er verdens ældste forlystelsespark. Både åbning og lukning er forbundet med en masse traditioner. Her kan du læse, hvornår åbningen foregår.

Hvornår åbner Bakken?

Bakkens åbning er starten på sæsonen i forlystelsesparken. Det er typisk den 2. uge i april:

  • Sommersæsonen kører fra april til september. Bakkens officielle åbning er typisk i først i april.
    I 2019 åbnede bakken søndag 12. april Se kalender
  • Bakken har også åbent i efterårsferien. Det er typisk midt i oktober, hvor Bakken “åbner igen” i en uge. Den åbner altid den første lørdag i eftersårsferien. Se hvornår er det efterårsferie?
  • Bakken har sidst men ikke mindst juleåbent fre, lør og søn fra sidst nov-sidst dec. Se kalender. Den første dag var 22. november i 2019.

Mente du klokkeslættet for åbning?

  • Klokkeslæt: Bakkens døre åbner typisk kl. 9. Det anbefales altid at checke åbningstiderne på den dag, du ønsker at besøge.

Hvornår lukker Bakken så?

Bakkens lukker sæsonen i starten af september, og den sidste dag i efterårsferien og så lige før jul. Se også Hvornår lukker Bakken?

I forhold til klokkeslæt lukker forlystelser på forskellige tidspunkter i løbet af aftnen.

Hvornår åbner Bakken – det korte svar

Hvis du tænker på sæson, så åbner Bakken i starten af april. På åbne dage slås dørene op kl. 9.

Se også