Vil du se, hvem der har ringet til dig? Var det et ukendt nummer, eller vil du bare finde ud af hvem der ringer? Her kan du læse mere om, hvordan du slår et telefonnummer op.

Krak - opslag på telefonnummer - personsøgning

Krak.dk er et af de steder, hvor du kan slå et telefonnummer op, og se hvem det tilhører. Det kan du dog kun, hvis personen ikke har hemmeligt nummer, altså navne- og adressebeskyttelse.

Hvem ringer? Slå navn og adresse op udfra telefonnummer

De danske adressesites giver dig mulighed for at slå en person op, som er registreret med navn og adresse.

 • Krak.dk er den bedste site til dette. Slå nummeret op og find personen.
  Søg på krak.dk
 • De Gule Sider er den samme database som Krak (begge er ejet af Eniro), så her kan du gøre det samme og få det samme resultat.
  Søg på degulesider.dk
 • 118.dk (TDC oplysninger) giver dig også mulighed for at slå registrerede telefonnumre op med navn og adresse.
  Gå til 118.dk

Check numre der ringer – er det spam og chikane?

Som beskrevet ovenfor kan du slå mange numre op. Desværre er alle numre ikke registreret. Det betyder, at du må bruge en række sites, hvor andre brugere har registreret et bestemt telefonnummer for at være chikanerende:

 • Ukendtenumre.dk er formentlig den bedste site, hvis du vil se en oversigt over irriterende numre og scams, der forsøger at ringe folk op med et synligt telefonnummer. Her kan du se chikanerende og farlige numre, og hvad andre skriver, at nummeret er – inden du selv tager røret.
  Gå til ukendtenumre.dk
 • Ukendtnummer.dk er i bund og grund det samme koncept. Du kan søge på et bestemt telefonnummer og se, om andre brugere har anmeldt nummeret for at være irriterende eller spam.
  Gå til ukendtnummer.dk
 • DK.unknownphone gør det samme. Se det her

Kan jeg se hvem der ringer fra et skjult eller hemmeligt nummer?

Nej, det er ikke muligt at slå noget til i din telefon, så du kan se, hvilket nummer der ringer. Du kan gøre to ting – tage telefonen eller lade være.

Hvem ringer – helt kort

Hvis du vil se hvem der ringer, kan du slå nummeret op på krak, eller måske finde det som “chikanenummer”. Hvis nummeret er skjult er der ikke noget du kan gøre andet end lade være med at tage telefonen.

Relaterede artikler